[Vídeo] Xerrada en línia sobre el procés electoral a l’Assemblea de Representants

FES CóRRER LA VEU

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

PREPAREM-NOS!

RECUPEREM LA INICIATIVA!

PREPAREM-NOS!

Cal disputar el poder!
Descarrega't el document
"Ja està disponible l'espai web amb tota la informació"

El passat 9 de juliol, el Consell de Govern, en reunió ordinària, va aprovar que les eleccions a l’Assemblea de Representants se celebrin de l’1 d’octubre d’enguany fins al dia 3. Segons el reglament, per tant, s’obrirà el procés electoral el 22 d’agost.

Per ampliar la informació sobre què i com es vota, sobre el calendari, la Sindicatura Electoral, l’elecció de candidats i les circumscripcions, qui es pot presentar, com serà la campanya electoral o altres escenaris o detalls tècnics sobre aquests importants comicis, aquest dijous 22 de juliol a 2/4 de 7 del vespre, el Consell per la República va oferir una xerrada en línia al canal de YouTube.

També es va presentar l’espai web que aglutinarà tota la informació sobre les eleccions a l’Assemblea de Representants i que ja es pot consultar aquí.

Hi han participat des de Barcelona els consellers Carme García i Toni Castellà i des de Bèlgica, el vicepresident del Consell, Toni Comín. L’audiència va poder fer preguntes a través del xat i també els periodistes.

MÉS NOTÍCIES

Puigdemont: “Sóc el president del Consell, exiliat per defensar les meves idees”
Desconvocada la manifestació de demà diumenge
Roda de premsa del Consell per la detenció il·legal del president Puigdemont a Sardenya
Ja es poden presentar les candidatures a l’Assemblea de Representants