Vídeo i fotos de l’entrega de la Carta de Compromís als Consells Locals

FES CóRRER LA VEU

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

PREPAREM-NOS!

RECUPEREM LA INICIATIVA!

PREPAREM-NOS!

Cal disputar el poder!
Descarrega't el document
"El president del Consell, Carles Puigdemont ha entregat la missiva firmada a una representació de cada CL a El Soler, a la Catalunya Nord"

Aquest diumenge 25 de juliol, a les 11 del matí, el Consell ha celebrat l’acte solemne al Soler (Catalunya Nord) d’entrega als Consells Locals la Carta de Compromís que completa el seu procés de creació.

El president del Consell, Carles Puigdemont, ha reconegut la tasca que duen a terme els Consells Locals que treballen per assolir des del territori l’objectiu del Consell i ha afirmat que “el procés d’independència de Catalunya no té marxa enrere i és inevitable”. També ha afegit que en aquest procés el Consell “hi és sempre” i ha recordat que l’autodeterminació és “la guia que ens ensenya el camí de l’èxit i es guanya cada dia, ho sabem perquè ja ho hem fet”.

El vicepresident Toni Comín ha fet èmfasi en el document “Preparem-nos” que ha descrit com “el pla més concret per culminar el procés d’independència” i ha encoratjat que els Consells Locals segueixin, com fins ara, les directrius i tasques que el Consell els encomana, com, per exemple, el pla primavera enviat fa unes setmanes.

El conseller Toni Castellà ha parlat sobre l’acció política del Consell i la consellera Aurora Madaula ha detallat la importància dels Consells Locals en el procés de preparació de confrontació amb l’estat.

Els representants dels Consells Locals han pujat a l’escenari per rebre la carta de compromís de la mà del president Carles Puigdemont, el vicepresident, Toni Comín i els consellers Toni Castellà, Guillem Fuster, Lluís Puig, Lluís Llach, Aurora Madaula i també una àmplia representació d’alcaldes de la Catalunya Nord, encapçala per Armelle Fourcade, batllessa del Soler.

MÉS NOTÍCIES

El Consell alerta del risc que l’acord de l’OTAN amb Suècia i Finlàndia impliqui sacrificar els drets humans del poble kurd
El Consell treballarà amb les institucions escoceses a favor de la celebració del referèndum d’autodeterminació d’Escòcia
El Consell per la República insta a aturar la repressió a l’Equador
El Govern del Consell suspèn les dates previstes per la celebració de la consulta dels JJOO d’Hivern