TRANSPARÈNCIA

FES CóRRER LA VEU

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

PREPAREM-NOS!

RECUPEREM LA INICIATIVA!

PREPAREM-NOS!

Cal disputar el poder!
Descarrega't el document

Gestió amb eficiència, eficàcia, austeritat i transparència

Des del Consell per la República lluitem per assolir un Estat independent d’avantguarda, democràtic i transparent. És per això que volem fer un exercici de llums i taquígrafs en vers els nostres comptes i en pro dels ciutadans que ens avalen amb la seva dedicació i aportacions econòmiques, tot i la ferotge repressió espanyola que sempre està pendent dels nostres moviments.

D’on venen els nostres ingressos?

Al Consell per la República obtenim el 100% dels ingressos gràcies a les aportacions de les persones registrades a la institució i de donacions de persones físiques. No rebem subvencions públiques, només ens devem a la nostra gent.

Precisament per això, posem de manifest que com més persones s’inscriguin al Consell, les nostres accions podran ser més ambicioses i més immediates.

A què destinem els fons recollits?

El 61% del pressupost s’ha destinat directament a accions, actes i projectes. La resta ha servit per al manteniment de l’estructura a l’exili. Els membres del Consell de Govern no són càrrecs remunerats.

Tot seguit us mostrem els àmbits en els quals s’han destinat els fons rebuts des del gener al desembre del 2020.

og:image, fb:app_id

Subjectes a la llei belga

Com hem fet cada any, seguint la normativa del Service Public Fédéral, l’organisme regulador de les Associacions sense ànim de lucre de Bèlgica, els comptes anuals del Consell es presentaran al Moniteur Belge.

MÉS NOTÍCIES

El Consell alerta del risc que l’acord de l’OTAN amb Suècia i Finlàndia impliqui sacrificar els drets humans del poble kurd
El Consell treballarà amb les institucions escoceses a favor de la celebració del referèndum d’autodeterminació d’Escòcia
El Consell per la República insta a aturar la repressió a l’Equador
El Govern del Consell suspèn les dates previstes per la celebració de la consulta dels JJOO d’Hivern