Tothom a Perpinyà. La República al centre (del món)

FES CóRRER LA VEU

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

PREPAREM-NOS!

RECUPEREM LA INICIATIVA!

PREPAREM-NOS!

Cal disputar el poder!
Descarrega't el document

Ens fa molta il·lusió convidar-te a l’acte que celebrarem el proper dissabte 29 de febrer a Perpinyà amb el president Carles Puigdemont i els consellers Toni Comín i Clara Ponsatí.  Un acte de gran transcendència per al Consell per la República Catalana, ja que per primera vegada serem a Catalunya, concretament a Perpinyà.

Volem comptar amb el teu suport per a fer que sigui l’acte més gran fet mai a Perpinyà.

Per a fer-ho possible, ens caldrà fer un gran desplegament humà i tècnic i això, requereix de recursos econòmics. Per això, us animem a que cadascú de vosaltres aconsegueixi inscriure a una persona com a nou membre del ConselI i que ens ajudeu, si ho voleu, fent un donatiu en l’import que més us convingui i considereu.
Pots fer-ho des d’aquí: https://consellrepublica.cat/donacions/

INFORMACIÓ DE L’ACTE

  • LLOC:  Parc de les Exposicions de Perpinyà (esplanada al costat del Recinte firal Palau de les Exposicions de Perpinyà) 
  • HORA: A partir de les 12 hores.


Les comarques nord-catalanes van ser claus per a poder celebrar el referèndum de l’1d’octubre i les seves institucions i societat civil sempre han donat suport al procés català i han demanat la llibertat dels presos i exiliats polítics.


El teu suport és clau perquè el Consell i la feina que fem des de l’exili pugui acomplir la seva missió: culminar el camí iniciat l’1-O.

MÉS NOTÍCIES

El Consell alerta del risc que l’acord de l’OTAN amb Suècia i Finlàndia impliqui sacrificar els drets humans del poble kurd
El Consell treballarà amb les institucions escoceses a favor de la celebració del referèndum d’autodeterminació d’Escòcia
El Consell per la República insta a aturar la repressió a l’Equador
El Govern del Consell suspèn les dates previstes per la celebració de la consulta dels JJOO d’Hivern