Tot el que has de saber per a la campanya electoral

FES CóRRER LA VEU

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

PREPAREM-NOS!

RECUPEREM LA INICIATIVA!

PREPAREM-NOS!

Cal disputar el poder!
Descarrega't el document

Des del passat 17 d’octubre la campanya electoral de les eleccions de l’Assemblea de Representants ja està en marxa i és per això que t’expliquem tots els canals de comunicació perquè estiguis ben informat a l’hora d’emetre el teu vot als comicis que se celebraran el 29, 30 i 31 d’octubre.

En aquest enllaç hi apareixen tots els candidats oficials que es presenten a l’Assemblea de Representants. Els pots cercar per districtes o filtrar per si són càrrecs electes o no. Un cop dins, es poden clicar els noms dels candidats i veure’n una petita fitxa tècnica: currículum, motivacions, peces audiovisuals i les seves xarxes socials. Et recomanem que els hi facis un cop d’ull i així facilitar-te l’elecció.

.

En segon lloc, t’oferim el calendari dels debats electorals organitzats arreu del territori perquè puguis assistir als de la teva circumscripció. També els anirem comunicant a través de les nostres xarxes socials.

(Si ets candidat, pots interactuar amb els teus possibles votants a través de l’app del Consell)

Per acabar, recordem que, a través de l’app del Consell, pots interactuar amb els candidats: es poden fer preguntes i els candidats tenen l’opció de respondre telemàticament. Respecte l’app, és imprescindible que s’actualitzi perquè puguis votar el pròxim 29, 30 i 31 d’octubre.

MÉS NOTÍCIES

L’única via realista per salvar la nostra llengua és esdevenir un Estat Independent
L’Assemblea de Representants es constitueix a la Catalunya del Nord
Les eleccions de l’Assemblea de Representants del Consell marquen un abans i un després en els processos democràtics
Tot el que has de saber per a la campanya electoral