Tot el que has de saber per a la campanya electoral

FES CóRRER LA VEU

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

PREPAREM-NOS!

RECUPEREM LA INICIATIVA!

PREPAREM-NOS!

Cal disputar el poder!
Descarrega't el document

Des del passat 17 d’octubre la campanya electoral de les eleccions de l’Assemblea de Representants ja està en marxa i és per això que t’expliquem tots els canals de comunicació perquè estiguis ben informat a l’hora d’emetre el teu vot als comicis que se celebraran el 29, 30 i 31 d’octubre.

En aquest enllaç hi apareixen tots els candidats oficials que es presenten a l’Assemblea de Representants. Els pots cercar per districtes o filtrar per si són càrrecs electes o no. Un cop dins, es poden clicar els noms dels candidats i veure’n una petita fitxa tècnica: currículum, motivacions, peces audiovisuals i les seves xarxes socials. Et recomanem que els hi facis un cop d’ull i així facilitar-te l’elecció.

.

En segon lloc, t’oferim el calendari dels debats electorals organitzats arreu del territori perquè puguis assistir als de la teva circumscripció. També els anirem comunicant a través de les nostres xarxes socials.

(Si ets candidat, pots interactuar amb els teus possibles votants a través de l’app del Consell)

Per acabar, recordem que, a través de l’app del Consell, pots interactuar amb els candidats: es poden fer preguntes i els candidats tenen l’opció de respondre telemàticament. Respecte l’app, és imprescindible que s’actualitzi perquè puguis votar el pròxim 29, 30 i 31 d’octubre.

MÉS NOTÍCIES

El Govern presenta el seu Pla al Ple de l’Assemblea de Representants
Comunicat del Consell en defensa de la llengua catalana, davant de l’ordre d’execució de la sentència del 25 % per part del TSJC
Es presenten oficialment els primers Delegats exteriors del Consell per la República
El Consell signa el primer conveni oficial de col·laboració amb un ajuntament català