República compartida

FES CóRRER LA VEU

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en telegram

PREPAREM-NOS!

RECUPEREM LA INICIATIVA!

PREPAREM-NOS!

Cal disputar el poder!
Descarrega't el document
Projectes

Resultats de participació i anàlisi de les propostes de projecte pel Pla de Govern del Consell per la República.

El passat dia 1 d’octubre va finalitzar el procés de participació ciutadana “La República Compartida” que, des del 4 de juliol, ha permès als membres del Consell valorar i ampliar el Pla de Govern.

Resultats_i_Anàlisi_Participació_Republica_Compartida

Hem assolit tots els objectius que ens havíem proposat en aquest procés: en la participació, en la qualitat de les propostes rebudes i pel que fa a la valoració obtinguda pel Pla de Govern. Les 4.186 participacions, les 583 propostes de projecte rebudes o una valoració mitjana del Pla de Govern de 4,55 sobre 5 en són alguns dels exemples més evidents.

El 3 projectes més ben valorats han estat:

  1. Projecte 15: Identitat digital (4,805 sobre 5).
  2. Projecte 16: Desenvolupament d’eines tecnològiques segures i fiables (4,786 sobre 5).
  3. Projecte 11: Litigació estratègica internacional (4,709 sobre 5).

Amb tot, la diferència entre el més ben valorat i el que ha rebut una valoració més baixa ha estat de poc més de mig punt, motiu pel qual avui podem dir que els membres del Consell coneixen el Pla de Govern. I, molt més important que això, podem afirmar que aquest disposa del màxim grau de legitimitat possible. De fet, dels 10 projectes amb millor valoració ja treballem en 7, i els altres 3 (pertanyents a l’àmbit de Política Internacional) tenen l’activació prevista per al 2021.

Aquest és l’enllaç de descàrrega de l’informe de Resultats de participació i anàlisi de les propostes de projecte pel Pla de Govern del Consell per la República.

Un cop més el resultat de la iniciativa ens anima a seguir endavant, treballant més que mai per assolir el nostre objectiu: fer efectiu el mandat de l’1 d’octubre. De nou, amb el coratge i l’energia que ens dona saber que hi ets, saber que hi sou. Per això també et volem donar les gràcies, us volem agrair a tots el suport i el coratge que ens doneu cada dia: moltes gràcies!

MÉS NOTÍCIES

[VÍDEO] L’Assemblea de Representants aprova el Reglament General i de Funcionament del Consell per la República
[Fotogaleria] Acte de signatura de les Cartes de Compromís
Resum en imatges de la Diada 2022
Comunicat del Consell amb motiu de l’èxit de la manifestació d’aquesta Diada Nacional 2022