República compartida

FES CóRRER LA VEU

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

PREPAREM-NOS!

RECUPEREM LA INICIATIVA!

PREPAREM-NOS!

Cal disputar el poder!
Descarrega't el document
Projectes

Resultats de participació i anàlisi de les propostes de projecte pel Pla de Govern del Consell per la República.

El passat dia 1 d’octubre va finalitzar el procés de participació ciutadana “La República Compartida” que, des del 4 de juliol, ha permès als membres del Consell valorar i ampliar el Pla de Govern.

Resultats_i_Anàlisi_Participació_Republica_Compartida

Hem assolit tots els objectius que ens havíem proposat en aquest procés: en la participació, en la qualitat de les propostes rebudes i pel que fa a la valoració obtinguda pel Pla de Govern. Les 4.186 participacions, les 583 propostes de projecte rebudes o una valoració mitjana del Pla de Govern de 4,55 sobre 5 en són alguns dels exemples més evidents.

El 3 projectes més ben valorats han estat:

  1. Projecte 15: Identitat digital (4,805 sobre 5).
  2. Projecte 16: Desenvolupament d’eines tecnològiques segures i fiables (4,786 sobre 5).
  3. Projecte 11: Litigació estratègica internacional (4,709 sobre 5).

Amb tot, la diferència entre el més ben valorat i el que ha rebut una valoració més baixa ha estat de poc més de mig punt, motiu pel qual avui podem dir que els membres del Consell coneixen el Pla de Govern. I, molt més important que això, podem afirmar que aquest disposa del màxim grau de legitimitat possible. De fet, dels 10 projectes amb millor valoració ja treballem en 7, i els altres 3 (pertanyents a l’àmbit de Política Internacional) tenen l’activació prevista per al 2021.

Aquest és l’enllaç de descàrrega de l’informe de Resultats de participació i anàlisi de les propostes de projecte pel Pla de Govern del Consell per la República.

Un cop més el resultat de la iniciativa ens anima a seguir endavant, treballant més que mai per assolir el nostre objectiu: fer efectiu el mandat de l’1 d’octubre. De nou, amb el coratge i l’energia que ens dona saber que hi ets, saber que hi sou. Per això també et volem donar les gràcies, us volem agrair a tots el suport i el coratge que ens doneu cada dia: moltes gràcies!

MÉS NOTÍCIES

Els Consells Locals impulsen mocions contra el #CatalanGate als consistoris del Principat
El Govern del Consell posa en marxa iRe/Pública
El Govern presenta el seu Pla al Ple de l’Assemblea de Representants
Comunicat del Consell en defensa de la llengua catalana, davant de l’ordre d’execució de la sentència del 25 % per part del TSJC