PUBLICACIONS

DEL CONSELL PER LA REPÚBLICA

El Consell per la República posa en marxa una de les accions previstes al seu pla de Govern, concretament al projecte 17, en l’àmbit d’acció cultural: Les Publicacions del Consell per la República.

Per aquesta primera publicació, s’ha decidit oferir el text que el Parlament de Catalunya, escollit democràticament, va publicar el dia 27 d’octubre de 2017. A més, publiquem aquest text en diferents idiomes, que es podran descarregar de franc amb el fi que tothom qui ho desitgi pugui enviar i compartir la Declaració d’Independència amb totes aquelles persones que els pugui interessar. L’objectiu, a part del fort simbolisme del mateix text, és arribar al màxim de gent i el més transversal possible. Fem entre tots, doncs, que aquesta primera publicació sigui una veritable eina diplomàtica per explicar-nos al món.

Cal tenir present que aquest projecte de Publicacions del Consell no hauria estat possible sense la col·laboració totalment desinteressada de moltes persones i entitats que s’hi han abocat: traduccions, revisions, dissenys, maquetació…

També ens fa especial il·lusió que el número 1 de les Publicacions del Consell surti el 23 d’abril de 2021, dia de Sant Jordi. Festa del llibre i de la rosa: una festa ben especial per a totes les persones que estimem la cultura catalana i que se celebra al conjunt dels Països Catalans.