Proper objectiu: 4 d’octubre

FES CóRRER LA VEU

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en telegram

PREPAREM-NOS!

RECUPEREM LA INICIATIVA!

PREPAREM-NOS!

Cal disputar el poder!
Descarrega't el document
El President declara a Sàsser: ampliem la nostra força!

El president del Consell per la República, Carles Puigdemont, torna a ser protagonista als principals mitjans d’arreu del món. Ho és per una nova victòria judicial de l’exili a Europa i, per tant, un nou ridícul de l’Estat espanyol en el seu intent fallit de persecució al líder independentista i a la resta d’exiliats.

I és que la justícia italiana va deixar lliure Carles Puigdemont sense mesures cautelars i l’ha citat a declarar el dia 4 d’octubre. Victòries com aquesta tornen a posar al centre de la ira unionista el Consell per la República, senyal que estem fent les coses bé i que seguim fent passes per assolir l’objectiu final: la independència de Catalunya.

Així doncs, hem de seguir enfortint el Consell i donar-li una empenta gegantina de cara aquest 4 d’octubre: d’una banda, ampliar al màxim els nostres registrats per tal d’incrementar la nostra força davant de la visita del president al jutjat de Sàsser; de l’altra, omplir de candidatures tot el territori de cara a les eleccions a l’Assemblea de Representants, ja que el mateix 4 d’octubre és quan acaba el termini per presentar-les.

Estiguem atents, a més, perquè el president ens interpel·larà a tots i tots amb un missatge institucional aquest 1 d’octubre, que el Consell difondrà per tots els seus canals.

MÉS NOTÍCIES

[VÍDEO] L’Assemblea de Representants aprova el Reglament General i de Funcionament del Consell per la República
[Fotogaleria] Acte de signatura de les Cartes de Compromís
Resum en imatges de la Diada 2022
Comunicat del Consell amb motiu de l’èxit de la manifestació d’aquesta Diada Nacional 2022