Proper objectiu: 4 d’octubre

FES CóRRER LA VEU

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

PREPAREM-NOS!

RECUPEREM LA INICIATIVA!

PREPAREM-NOS!

Cal disputar el poder!
Descarrega't el document
El President declara a Sàsser: ampliem la nostra força!

El president del Consell per la República, Carles Puigdemont, torna a ser protagonista als principals mitjans d’arreu del món. Ho és per una nova victòria judicial de l’exili a Europa i, per tant, un nou ridícul de l’Estat espanyol en el seu intent fallit de persecució al líder independentista i a la resta d’exiliats.

I és que la justícia italiana va deixar lliure Carles Puigdemont sense mesures cautelars i l’ha citat a declarar el dia 4 d’octubre. Victòries com aquesta tornen a posar al centre de la ira unionista el Consell per la República, senyal que estem fent les coses bé i que seguim fent passes per assolir l’objectiu final: la independència de Catalunya.

Així doncs, hem de seguir enfortint el Consell i donar-li una empenta gegantina de cara aquest 4 d’octubre: d’una banda, ampliar al màxim els nostres registrats per tal d’incrementar la nostra força davant de la visita del president al jutjat de Sàsser; de l’altra, omplir de candidatures tot el territori de cara a les eleccions a l’Assemblea de Representants, ja que el mateix 4 d’octubre és quan acaba el termini per presentar-les.

Estiguem atents, a més, perquè el president ens interpel·larà a tots i tots amb un missatge institucional aquest 1 d’octubre, que el Consell difondrà per tots els seus canals.

MÉS NOTÍCIES

Els Consells Locals impulsen mocions contra el #CatalanGate als consistoris del Principat
El Govern del Consell posa en marxa iRe/Pública
El Govern presenta el seu Pla al Ple de l’Assemblea de Representants
Comunicat del Consell en defensa de la llengua catalana, davant de l’ordre d’execució de la sentència del 25 % per part del TSJC