Per Sant Jordi, la Declaració d’Independència!

FES CóRRER LA VEU

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

PREPAREM-NOS!

RECUPEREM LA INICIATIVA!

PREPAREM-NOS!

Cal disputar el poder!
Descarrega't el document

Bona diada de Sant Jordi, festa del llibre, la rosa i la cultura catalana! Malgrat la repressió de l’Estat espanyol, l’exili i els presos polítics, el Consell per la República vol celebrar aquesta data tan especial arreu dels Països Catalans iniciant una de les accions previstes al Pla de Govern del Consell: crear una marca de publicacions pròpia, que tindrà com a objectiu generar continguts en diversos idiomes relatius al procés d’autodeterminació de Catalunya.

Així doncs, aquest 23 d’abril, el Consell ha decidit que la primera publicació sigui el text íntegre que el Parlament de Catalunya, representant la sobirania popular, va proclamar el dia 27 d’octubre de 2017: La Declaració d’Independència de la República catalana.

A més, el text polític es podrà consultar en diferents idiomes. Això ha estat possible gràcies a la feina de diferents voluntaris que n’han fet les traduccions.

Precisament, que la Declaració d’Independència es pugui consultar en una gran varietat de llengües (s’aniran ampliant) és perquè també esdevingui una potent eina diplomàtica enfocada a la comunitat internacional: que ens ajudi a explicar al món que el que vam fer aquell 27 d’octubre del 2017 era legítim, democràtic i pacífic.

Aquesta publicació, com les que vindran, serà de descàrrega gratuïta al web del Consell en totes les seves diferents versions. No té cap objectiu econòmic sinó de fer arribar al màxim de gent possible aquell text refrendat i legitimat l’1 d’octubre del 2017.

Per explicar-nos al món, tots som necessaris. Podeu compartir la Declaració a aquelles persones que considereu en l’idioma que cregueu accedint aquí.

MÉS NOTÍCIES

El Consell alerta del risc que l’acord de l’OTAN amb Suècia i Finlàndia impliqui sacrificar els drets humans del poble kurd
El Consell treballarà amb les institucions escoceses a favor de la celebració del referèndum d’autodeterminació d’Escòcia
El Consell per la República insta a aturar la repressió a l’Equador
El Govern del Consell suspèn les dates previstes per la celebració de la consulta dels JJOO d’Hivern