Missatge institucional del President Puigdemont per l’1-O

FES CóRRER LA VEU

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en telegram

PREPAREM-NOS!

RECUPEREM LA INICIATIVA!

PREPAREM-NOS!

Cal disputar el poder!
Descarrega't el document
“El Consell és la institució que dona resposta a l'intent de l'Estat per liquidar el referèndum i les seves conseqüències polítiques”

Pocs dies després d’una nova victòria jurídica dels exiliats, en aquest cas la detenció il·legal i la ràpida posada en llibertat sense mesures cautelars del president Carles Puigdemont a Sàsser (Sardenya), arriba la commemoració de l’1-O. El president, en un missatge institucional emès pel Consell per la República, ha afirmat que aquest òrgan és el que “dona resposta a l’intent de l’Estat espanyol per liquidar el referèndum i les seves conseqüències polítiques”.

Puigdemont ha recordat que durant el referèndum d’autodeterminació “vam vèncer la ràbia”, i aquest fet “també ens ha fet guanyadors”, mentre que també “vam vèncer la divisió i ens vam conjurar a anar plegats a votar”, afegeix.

El President ha assegurat que “l’Estat persisteix en la seva repressió” i que encara “no hem conegut cap projecte polític, concret i ambiciós” per part del Govern espanyol i recorda el camí de l’exili: “quatre anys després, la persistència té un nom, que també el sap tothom: Consell per la República”.

Alhora, el president recalca que l’objectiu de l’Estat espanyol és “liquidar la nació [catalana]” i convertir Catalunya “en una regió administrativa dòcil amb l’Estat i la monarquia i submisa a un règim del 78”, perquè, segons declaracions del president, la transició va ser un gran rebranding”.

El president acaba encoratjant a seguir el camí cap a la victòria i la República catalana perquè “hi ha formes de victòria que són a les nostres mans”.

MÉS NOTÍCIES

[VÍDEO] L’Assemblea de Representants aprova el Reglament General i de Funcionament del Consell per la República
[Fotogaleria] Acte de signatura de les Cartes de Compromís
Resum en imatges de la Diada 2022
Comunicat del Consell amb motiu de l’èxit de la manifestació d’aquesta Diada Nacional 2022