Més de 22.000 persones ja han demanat la seva targeta d’ID Republicana

FES CóRRER LA VEU

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

PREPAREM-NOS!

RECUPEREM LA INICIATIVA!

PREPAREM-NOS!

Cal disputar el poder!
Descarrega't el document
"El Consell inicia la campanya #JoJaLaTinc"

Tot just fa poc menys de tres mesos, el 6 d’abril, que el Consell per la República ofereix la possibilitat a tots els seus registrats al cens republicà de poder sol·licitar una targeta (digital o física) associada a la seva Identitat Digital Republicana (el número que s’obté un cop t’has donat d’alta). Aquesta targeta ID es pot demanar en dos formats diferents, física o digital, i un cop adquirida, s’obté un codi QR únic i intransferible associat a la ID Republicana.

L’èxit d’aquesta acció ha estat incontestable i ja s’han sol·licitat més de 22.000 targetes de la ID Republicana. Per formats es distribueixen així: unes 20.000 físiques i unes 2.500 digitals.

#JoJaLaTinc

Per a celebrar aquesta fita, per seguir fomentant la seva adquisició per part dels ciutadans i per aprofundir en l’explicació sobre la transcendència de demanar la ID Republicana així com els seus usos, el Consell inicia la campanya ‘Jo ja la tinc’ on convida a tots aquells ciutadans republicans que ja han rebut la seva targeta a fer-se una foto i a compartir-la a les xarxes socials sota l’etiqueta #JoJaLaTinc. També s’ha habilitat un espai web perquè tothom que ho vulgui pugui enviar la seva foto directament al Consell per a futures accions. Aquest és l’enllaç: https://consellrepublica.cat/jojalatinc/

Tota la informació sobre la ID Republicana:

MÉS NOTÍCIES

Puigdemont: “Sóc el president del Consell, exiliat per defensar les meves idees”
Desconvocada la manifestació de demà diumenge
Roda de premsa del Consell per la detenció il·legal del president Puigdemont a Sardenya
Ja es poden presentar les candidatures a l’Assemblea de Representants