Més de 12.000 sol·licituds de targetes ID en menys de 6 dies

FES CóRRER LA VEU

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

PREPAREM-NOS!

RECUPEREM LA INICIATIVA!

PREPAREM-NOS!

Cal disputar el poder!
Descarrega't el document

Aquest 12 d’abril s’ha celebrat primer acte de presentació de la Identitat Digital Republicana amb una tertúlia entre els consellers Toni Castellà i Guillem Fuster, moderat per la periodista Marina Bou.

L’acte s’ha emès pel canal de YouTube del Consell amb gran èxit de participació i els espectadors han pogut fer les seves aportacions i consultes en directe.

Una de les dades que han aportat els dos consellers és l’èxit i l’acceptació absoluta que ha tingut la targeta de la Identitat Digital Republicana. En menys de 6 dies (va habilitar-se la possibilitat de fer la sol·licitud el dia 6 d’abril a les 17h) ja hi ha hagut milers de sol·licituds. Dilluns a les 12 del migdia ja se superava per poc la xifra de 12.000 targetes demanades, de les quals un 11,5% són només digitals i el 88,5% és en format físic. A més, hi ha unes 500 sol·licituds que estan pendent de pagament.

Aquestes dades exemplifiquen l’èxit del llançament i la il·lusió que ha suposat la ID entre els ciutadans dels Països Catalans.

Podeu veure tot l’acte aquí:

MÉS NOTÍCIES

Puigdemont: “Sóc el president del Consell, exiliat per defensar les meves idees”
Desconvocada la manifestació de demà diumenge
Roda de premsa del Consell per la detenció il·legal del president Puigdemont a Sardenya
Ja es poden presentar les candidatures a l’Assemblea de Representants