La lluita continua: persistim!

FES CóRRER LA VEU

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

PREPAREM-NOS!

RECUPEREM LA INICIATIVA!

PREPAREM-NOS!

Cal disputar el poder!
Descarrega't el document
Et necessitem per seguir l'embat jurídic europeu ✊🏽

Aquest dijous 14 de juliol l’advocat general del TJUE va emetre una opinió desfavorable a les nostres tesis jurídiques en el procediment de les qüestions prejudicials presentades pel jutge Llarena. Es tracta de qüestions relacionades amb les euroordres emeses contra els exiliats polítics independentistes, el president Puigdemont, els consellers Toni Comín, Clara Ponsatí i Lluís Puig i Anna Gabriel i Marta Rovira. Una OPINIÓ que no és vinculant i que en alguns punts es desvia de la mateixa jurisprudència del TJUE. No són les notícies que esperàvem, però l’embat judicial no acaba aquí. Continuarem endavant. Seguirem lluitant fins al final!


El president del Consell, Carles Puigdemont, ha assegurat que “lluitarem per cada dret i per cada opció. Fins al final. I sense rendir-nos, sense renunciar”.

Al seu torn, el vicepresident Toni Comín també ha valorat aquesta decisió: “Si el TJUE acabés fent seva l’opinió de l’advocat general, no serà el final de res. Només voldrà dir que haurem de tornar a jugar un partit que ja havíem guanyat: el partit contra la nostra extradició davant dels jutges belgues. Si ara l’haguéssim de tornar a jugar de nou, seria amb unes condicions més exigents, però això no vol dir que puguem tornar a guanyar-lo”.
No defallim i, per això, et necessitem: per resistir, per seguir la lluita, per sentir-nos forts i per superar els obstacles. Acompanya’ns fins a la victòria.

FES-TE DEL CONSELL!

MÉS NOTÍCIES

Els Consells Locals reforcen la unitat independentista municipal amb les mocions sobre el #CatalanGate
Declaració sobre la suspensió de la presidenta del Parlament Laura Borràs
Gran concentració l’1-O a Barcelona per reivindicar la victòria del referèndum d’autodeterminació
La lluita continua: persistim!