Ja es poden presentar les candidatures a l’Assemblea de Representants

FES CóRRER LA VEU

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en telegram

PREPAREM-NOS!

RECUPEREM LA INICIATIVA!

PREPAREM-NOS!

Cal disputar el poder!
Descarrega't el document
Aquest diumenge s’han convocat oficialment les eleccions a l’Assemblea de Representants, que se celebraran els dies 29, 30 i 31 d’octubre, un cop publicat el decret electoral al Butlletí Oficial del Consell per la República (BOCR).

A partir d’ara, doncs, totes quelles persones registrades al Consell abans del diumenge 19 a les 00:00h, ja poden presentar la seva candidatura a través del web o de l’APP del Consell dins de “el teu espai ciutadà“.

Hi ha temps fins al 4 d’octubre per a presentar les candidatures. Les candidatures són unipersonals, no hi ha llistes ni s’hi presenten partits o entitats sinó les persones a títol individual.

Hi ha dos tipus de candidats: els càrrecs electes i la ciutadania. Dels primers, en sortiran 40 escollits en una única circumscripció i els segons es repartiran territorialment i proporcional en 26 circumscripcions. 

Els candidats aprovats definitivament per la Sindicatura Electoral tindran un espai al web del Consell per exposar la seva candidatura i 12 dies per fer campanya electoral.

En aquest enllaç es pot consultar tota la informació sobre les eleccions a l’Assemblea de Representants.

MÉS NOTÍCIES

[Fotogaleria] #1OArcDeTriomf
[VÍDEO] L’Assemblea de Representants aprova el Reglament General i de Funcionament del Consell per la República
[Fotogaleria] Acte de signatura de les Cartes de Compromís
Resum en imatges de la Diada 2022