Ja es poden presentar les candidatures a l’Assemblea de Representants

FES CóRRER LA VEU

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

PREPAREM-NOS!

RECUPEREM LA INICIATIVA!

PREPAREM-NOS!

Cal disputar el poder!
Descarrega't el document
Aquest diumenge s’han convocat oficialment les eleccions a l’Assemblea de Representants, que se celebraran els dies 29, 30 i 31 d’octubre, un cop publicat el decret electoral al Butlletí Oficial del Consell per la República (BOCR).

A partir d’ara, doncs, totes quelles persones registrades al Consell abans del diumenge 19 a les 00:00h, ja poden presentar la seva candidatura a través del web o de l’APP del Consell dins de “el teu espai ciutadà“.

Hi ha temps fins al 4 d’octubre per a presentar les candidatures. Les candidatures són unipersonals, no hi ha llistes ni s’hi presenten partits o entitats sinó les persones a títol individual.

Hi ha dos tipus de candidats: els càrrecs electes i la ciutadania. Dels primers, en sortiran 40 escollits en una única circumscripció i els segons es repartiran territorialment i proporcional en 26 circumscripcions. 

Els candidats aprovats definitivament per la Sindicatura Electoral tindran un espai al web del Consell per exposar la seva candidatura i 12 dies per fer campanya electoral.

En aquest enllaç es pot consultar tota la informació sobre les eleccions a l’Assemblea de Representants.

MÉS NOTÍCIES

Els Consells Locals impulsen mocions contra el #CatalanGate als consistoris del Principat
El Govern del Consell posa en marxa iRe/Pública
El Govern presenta el seu Pla al Ple de l’Assemblea de Representants
Comunicat del Consell en defensa de la llengua catalana, davant de l’ordre d’execució de la sentència del 25 % per part del TSJC