Hem omplert Perpinyà. Ara preparem-nos!

FES CóRRER LA VEU

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

PREPAREM-NOS!

RECUPEREM LA INICIATIVA!

PREPAREM-NOS!

Cal disputar el poder!
Descarrega't el document

Ho hem tornat a fer, hem omplert Perpinyà!
El Consell per la República Catalana ha mobilitzat a més de 200.000 persones en l’acte més gran fet mai a la Catalunya Nord.

Nord i sud del país ens hem retrobat en una jornada històrica amb el president Carles Puigdemont i els consellers Toni Comín i Clara Ponsatí, a l’exili des de fa més de dos anys per combatre i vèncer la repressió de l’estat espanyol!
A tots i totes, moltes gràcies, vosaltres sou la força del Consell!

A totes les persones que, degut als controls policials, vàreu estar hores aturats o no vàreu poder arribar, gràcies per no defallir i pel suport que sempre ens feu. També a tots els compatriotes nord-catalans, a la Delegació del Consell, a tot el voluntariat i a la Casa de la Generalitat de la Catalunya Nord per la gran tasca realitzada. 

Aquest acte que recordarem sempre ha suposat per al Consell per la República un gran desplegament humà i tècnic que ha permès fer un salt endavant molt important en l’objectiu de la llibertat i la independència per al nostre país.  

Ara, com va dir el president Puigdemont, ens hem de preparar perquè tenim molta feina al davant i no la podem ajornar. No ens aturarem i ja no ens aturaran!

Preparem-nos per a la República Catalana!

MÉS NOTÍCIES

El Consell alerta del risc que l’acord de l’OTAN amb Suècia i Finlàndia impliqui sacrificar els drets humans del poble kurd
El Consell treballarà amb les institucions escoceses a favor de la celebració del referèndum d’autodeterminació d’Escòcia
El Consell per la República insta a aturar la repressió a l’Equador
El Govern del Consell suspèn les dates previstes per la celebració de la consulta dels JJOO d’Hivern