Gran concentració l’1-O a Barcelona per reivindicar la victòria del referèndum d’autodeterminació

FES CóRRER LA VEU

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

PREPAREM-NOS!

RECUPEREM LA INICIATIVA!

PREPAREM-NOS!

Cal disputar el poder!
Descarrega't el document

El pròxim 1 d’Octubre farà cinc anys del Referèndum d’autodeterminació convocat de manera oficial pel Govern de la Generalitat a través de la Llei 19/2017, de 6 de setembre, aprovada pel Parlament de Catalunya. És per això que aquest dimecres 27 de juliol s’ha anunciat una concentració unitària amb el suport de totes les entitats i associacions independentistes per al pròxim 1 d’octubre, commemorant-ne el cinquè aniversari. Aquest 1-O, tothom a Barcelona.

En una roda de premsa conjunta celebrada al Col·legi de Periodistes, el Consell per la República, de la mà d’Antoni Castellà, membre del Govern del Consell, ha exposat que la institució republicana està organitzant una concentració “al centre de Barcelona” per aquest 1-O.

Aquest acte comptarà amb el suport de les entitats Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, Associació de Municipis per la Independència, Intersindical CSC -presents a la Roda de premsa- i la Cambra de Comerç de Barcelona, que no hi ha pogut assistir per motius d’agenda.

“La importància d’avui és que hi som tots. Avui volem donar un missatge a la ciutadania que, en l’essencial, estem d’acord. Hi ha una idea molt clara que compartim: l’1-o va ser un referèndum legal i va guanyar el sí i que aquest resultat legitima la lluita política per esdevenir Estat independent”, ha recalcat Castellà.

MÉS NOTÍCIES

Els Consells Locals reforcen la unitat independentista municipal amb les mocions sobre el #CatalanGate
Declaració sobre la suspensió de la presidenta del Parlament Laura Borràs
Gran concentració l’1-O a Barcelona per reivindicar la victòria del referèndum d’autodeterminació
La lluita continua: persistim!