Uneix-t'hi!

Fites

21 Novembre 2019

Presentació i posada en marxa de la Delegació del Consell a la Catalunya Nord a Perpinyà

14 Novembre 2019

Signatura del protocol de col·laboració amb la nova delegació del Consell a la Catalunya Nord

30 Octubre 2019

Constituïda l’Assemblea de Càrrecs Electes de Catalunya

Celebrada al Palau de Congressos de Catalunya, més de 1900 electes aproven els següents cinc punts: Rebuig a la sentència del Suprem, Amnistia i llibertat, Suport a la mobilització popular i a la sobirania de les institucions catalanes, Exigim diàleg a l’Estat Espanyol i Autodeterminació.

11 Octubre 2019

El Consell de Govern aprova el Document Marc per a l’impuls dels “Consells Locals per la República”

El Consell de Govern del Consell per la República ha aprovat el Document Marc per a l’impuls dels “Consells Locals per la República”, que regula i unifica les funcions i els criteris de constitució d’aquestes institucions

01 Octubre 2019

Lluís Llach s’incorpora al Consell de Govern

01 Octubre 2019

El Consell anuncia que convocarà l’Assemblea de Càrrecs Electes de Catalunya

Es convocarà després de la sentència del Tribunal Suprem i la formaran tots els càrrecs electes (regidors, diputats a totes les cambres i eurodiputats)

19 Juliol 2019

Nova ampliació del Consell de Govern

S’incorporen Carme Garcia (ex-ICV), Aurora Madaula (JxCat), Toni Morral (Crida Nacional) i Marta Sibina (Som Alternativa).

02 Juliol 2019

Hem omplert Estrasburg

La veu dels catalans que exigim que els nostres vots siguin respectats i que volem la unitat estratègica per fer la República Catalana s’ha sentit alta i ferma al Parlament Europeu. La concentració a Estrasburg ha estat un èxit!

31 Maig 2019

Convocatòria de mobilització a Estrasburg

El Consell per la República Catalana fa una crida a la mobilització ciutadana pel dia 2 de juliol, davant de la seu del Parlament Europeu a Estrasburg. Es busca reclamar a les institucions comunitàries que actuïn per aturar les violacions de drets humans a l’Estat espanyol, i exigir respecte pels resultats electorals del 26 de maig.

02 Maig 2019

L’ANC i el Consell per la República presenten una Iniciativa Ciutadana Europea (ICE)

La ICE té l’objectiu de demanar l’aplicació de l’article 7 del Tractat de la Unió Europea al Regne d’Espanya, per les greus violacions que s’han produït en relació a l’article 2 del Tractat: dignitat humana, llibertat, democràcia, igualtat, l’imperi de la llei i el respecte pels drets humans, incloent els drets de les persones que pertanyen a minories.

22 Abril 2019

S’incorporen al Consell de Govern Isaac Peraire i Rut Ribas (ERC)

S’acorden noves accions jurídiques: L’elaboració d’un dictamen jurídic sobre el judici de l’1 d’octubre per fer un estudi comparat entre la sentència dictada pel Tribunal d’Schleswig-Holstein sobre l’extradició del MHP Puigdemont i la futura sentència del Tribunal Suprem.

També es decideix transciure tota la vista oral del judici de l’1-O i posar-la a disposició de les diverses missions d’observació internacionals, en el ben entès que aquest material és un instrument molt necessari de cara a futures accions legals que s’hagin d’emprendre.

23 Febrer 2019

S’incorpora Guillem Fuster (Poble Lliure)