Uneix-t'hi!

Fites

19 Juliol 2019

Nova ampliació del Consell de Govern

S’incorporen Carme Garcia (ex-ICV), Aurora Madaula (JxCat), Toni Morral (Crida Nacional) i Marta Sibina (Som Alternativa).

02 Juliol 2019

Hem omplert Estrasburg

La veu dels catalans que exigim que els nostres vots siguin respectats i que volem la unitat estratègica per fer la República Catalana s’ha sentit alta i ferma al Parlament Europeu. La concentració a Estrasburg ha estat un èxit!

31 Maig 2019

Convocatòria de mobilització a Estrasburg

El Consell per la República Catalana fa una crida a la mobilització ciutadana pel dia 2 de juliol, davant de la seu del Parlament Europeu a Estrasburg. Es busca reclamar a les institucions comunitàries que actuïn per aturar les violacions de drets humans a l’Estat espanyol, i exigir respecte pels resultats electorals del 26 de maig.

02 Maig 2019

L’ANC i el Consell per la República presenten una Iniciativa Ciutadana Europea (ICE)

La ICE té l’objectiu de demanar l’aplicació de l’article 7 del Tractat de la Unió Europea al Regne d’Espanya, per les greus violacions que s’han produït en relació a l’article 2 del Tractat: dignitat humana, llibertat, democràcia, igualtat, l’imperi de la llei i el respecte pels drets humans, incloent els drets de les persones que pertanyen a minories.

22 Abril 2019

S’incorporen al Consell de Govern Isaac Peraire i Rut Ribas (ERC)

S’acorden noves accions jurídiques: L’elaboració d’un dictamen jurídic sobre el judici de l’1 d’octubre per fer un estudi comparat entre la sentència dictada pel Tribunal d’Schleswig-Holstein sobre l’extradició del MHP Puigdemont i la futura sentència del Tribunal Suprem.

També es decideix transciure tota la vista oral del judici de l’1-O i posar-la a disposició de les diverses missions d’observació internacionals, en el ben entès que aquest material és un instrument molt necessari de cara a futures accions legals que s’hagin d’emprendre.

23 Febrer 2019

S’incorpora Guillem Fuster (Poble Lliure)

23 Febrer 2019

Primera reunió presencial del Consell de Govern

S’acorda treballar una proposta estratègica per culminar el procés d’independència.

08 Desembre 2018

Acte de presentació del Consell per la República Catalana a Brussel·les

Es presenten els àmbits de treball i de la proposta d’estructura institucional. També s’incorporen nous membres al Consell de Govern: Elisenda Paluzie (ANC), Antoni Castellà (Demòcrates), Neus Torbisco (àmbit jurídic internaconal) i Meritxell Budó (PDeCat).

08 Novembre 2018

Primera reunió del Consell de Govern provisional

Reunió amb el President Carles Puigdemont i els consellers Comín, Ponsatí i Puig.

31 Octubre 2018

Posada en marxa del registre ciutadà

30 Octubre 2018

Acte de constitució del Consell per la República Catalana

Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat i en connexió amb Brussel·les