Uneix-t'hi!

Fites

02 Juliol 2019

Hem omplert Estrasburg

La veu dels catalans que exigim que els nostres vots siguin respectats i que volem la unitat estratègica per fer la República Catalana s’ha sentit alta i ferma al Parlament Europeu. La concentració a Estrasburg ha estat un èxit!

31 Maig 2019

Convocatòria de mobilització a Estrasburg

El Consell per la República Catalana fa una crida a la mobilització ciutadana pel dia 2 de juliol, davant de la seu del Parlament Europeu a Estrasburg. Es busca reclamar a les institucions comunitàries que actuïn per aturar les violacions de drets humans a l’Estat espanyol, i exigir respecte pels resultats electorals del 26 de maig.

02 Maig 2019

L’ANC i el Consell per la República presenten una Iniciativa Ciutadana Europea (ICE)

La ICE té l’objectiu de demanar l’aplicació de l’article 7 del Tractat de la Unió Europea al Regne d’Espanya, per les greus violacions que s’han produït en relació a l’article 2 del Tractat: dignitat humana, llibertat, democràcia, igualtat, l’imperi de la llei i el respecte pels drets humans, incloent els drets de les persones que pertanyen a minories.

22 Abril 2019

S’incorporen al Consell de Govern Isaac Peraire i Rut Ribas (ERC)

S’acorden noves accions jurídiques: L’elaboració d’un dictamen jurídic sobre el judici de l’1 d’octubre per fer un estudi comparat entre la sentència dictada pel Tribunal d’Schleswig-Holstein sobre l’extradició del MHP Puigdemont i la futura sentència del Tribunal Suprem.

També es decideix transciure tota la vista oral del judici de l’1-O i posar-la a disposició de les diverses missions d’observació internacionals, en el ben entès que aquest material és un instrument molt necessari de cara a futures accions legals que s’hagin d’emprendre.

23 Febrer 2019

Primera reunió presencial del Consell de Govern

S’incorpora Guillem Fuster (Poble Lliure) i s’acorda treballar una proposta estratègica per culimnar el procés d’indepèndència.

08 Desembre 2018

Acte de presentació del Consell per la República Catalana a Brussel·les

Es presenten els àmbits de treball i de la proposta d’estructura institucional. També s’incorporen nous membres al Consell de Govern: Elisenda Paluzie (ANC), Antoni Castellà (Demòcrates), Neus Torbisco (àmbit jurídic internaconal) i Meritxell Budó (PDeCat).

08 Novembre 2018

Primera reunió del Consell de Govern provisional

Reunió amb el President Carles Puigdemont i els consellers Comín, Ponsatí i Puig.

31 Octubre 2018

Posada en marxa del registre ciutadà

30 Octubre 2018

Acte de constitució del Consell per la República Catalana

Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat i en connexió amb Brussel·les