FAQS

Inscripció

Puc canviar la meva adreça de correu electrònic?
Sí. Envia’ns un missatge de correu electrònic a registre@consellrepublica.cat indicant la nova adreça.


Puc registrar més d’una persona amb el mateix correu? I en el cas d’un menor?
El registre es fa individualment. Cal que cada persona es registri amb un correu diferent per poder garantir el principi de registre únic. Ara a més també es pot fer amb el número de telèfon d’un mòbil. Això inclou els menors, els quals també necessitaran un correu electrònic personal o bé un número de telèfon mòbil, sempre amb l’autorització del tutor legal.


Vull fer dos registres des del mateix ordinador.
Per descomptat. Ara bé, cal anar amb compte que en voler fer el segon registre no s’estiguin modificant les dades del primer, ja que molts navegadors guarden les dades un cop omplert un formulari.


Puc registrar-me sense tenir correu electrònic?
Sí, facilitant un número de telèfon mòbil. Ara bé el registre es fa individualment; cal que cada persona es registri amb un número de telèfon mòbil diferent per poder garantir el principi de registre únic.


Puc registrar més d’una persona amb el mateix número de telèfon?
No. Per a poder mantenir un registre únic per cada persona s’ha de tenir associat un únic número de telèfon.

 

Pagament

No puc pagar amb la targeta.
Aconsellem abans de res verificar que no hi hagi cap incidència amb la targeta o la pròpia entitat. En ambdós casos contactar amb l’entitat financera que ha facilitat la targeta és la solució més fàcil.


M’he registrat i he rebut la confirmació del pagament a nom d’una altra persona.
Pot ser que el pagament el faci una persona diferent de la que es registra. Aleshores el càrrec del pagament consta a nom de la persona que l’ha fet, però no has de patir perquè les dades que queden registrades són les de la persona que s’ha registrat al Consell.


No tinc diners per pagar el registre o no tinc targeta de crèdit/dèbit.
Hi ha diverses iniciatives de voluntaris que permeten finançar el Registre per aquelles persones que no ho poden pagar. Per exemple, des del grup “República Catalana Digital” posen en contacte empreses i/o persones que estan disposades a pagar de més amb gent que no pot assumir el cost de la inscripció. Es poden posar en contacte amb ells, al correu catrepdigital@gmail.com o via twitter a @catrepdigital.

 

Incidències amb el registre

Com accedeixo al registre?
Per temes de seguretat i confidencialitat tenim un estricte sistema per a verificar les dades o corregir-les. Envia’ns un missatge de correu electrònic a registre@consellrepublica.cat indicant la nova adreça.


Resideixo a una adreça diferent de la que figura al meu document d’identitat (ID).
Tot i que pots posar l’adreça que consideris, recomanem posar l’adreça que figura a l’ID (DNI en el cas espanyol).

 

Puc fer-ho amb passaport o ID d’altres països?
Sí, la República és per a tothom que en vulgui formar part. La millor situació és fer-ho amb un passaport o ID en què hi consti l’adreça postal.


No he rebut cap correu de confirmació però persones que conec, sí.
Potser els correus electrònics que hem enviat han anat a parar a la bústia de correu brossa (SPAM). Revisa si us plau si són allà. Si no ho trobes, contacta amb registre@consellrepublica.cat.

 

Ja m’he apuntat a altres iniciatives, per què m’hauria d’apuntar?
El camí cap a la República catalana el fem plegats, com hem fet sempre en els millors moments de la història del nostre país. Tothom pot formar part d’aquest registre, sense cap límit d’edat ni d’origen. Només cal la voluntat de ser-ne part i l’adhesió als valors que volem que ens cohesionin. L’eina que ens aplega és el Consell per la República Catalana i per a formar-ne part t’has de registrar.

 

La pàgina del Registre no m’apareix en la meva llengua.
La pàgina del registre és visible en moltes llengües. També podria ser que el teu navegador estigui configurat en una llengua determinada i no et deixi fer el canvi.

 

Transparència i donacions

 D’on ve el nostre finançament?
El nostre finançament ve exclusivament de les donacions, puntuals o recurrents, que feu els que en sou membres o persones que creieu en els valors del Consell. Per tant, abans de res, moltes gràcies a tots els que ho feu possible. En cap cas els diners que rebem al Consell per la República Catalana provenen d’ajudes públiques. El vostre suport econòmic es destina a internacionalitzar, fer difusió, fer estudis o desenvolupar infraestructures d’estat; a tot allò a què dediquem el Consell per tal de construir una societat millor. També a cobrir les despeses de gestió, organització, desenvolupament o funcionament.