El Govern del Consell posa en marxa “Repensem”

FES CóRRER LA VEU

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en telegram

PREPAREM-NOS!

RECUPEREM LA INICIATIVA!

PREPAREM-NOS!

Cal disputar el poder!
Descarrega't el document
Un think tank d'estudis i coneixement

La generació d’estudis i de coneixement és cabdal per a l’acció del Consell com a mínim en dos sentits. És per això que el Pla de Govern del Consell, presentat davant de l’Assemblea de Representants del proppassat dissabte, inclou un Àmbit específic d’Estudis i Coneixement. D’una banda, per tal de dotar d’una fonamentació intel·lectualment robusta de les tesis bàsiques del projecte independentista, que permeti enfortir la seva legitimitat. De l’altra, per tal de disposar de dades més complexes i precises, d’informació actualitzada i del coneixement que calen perquè l’estratègia política del moviment independentista i la presa de decisions es duguin a terme amb una perspectiva la més científica possible.

Per aquest motiu, el Govern del Consell posa en marxa Pensament i Estratègia, un think tank (fàbrica d’idees), un fòrum plural que dialoga, delibera i proposa debats i estratègies a llarg termini. Aquest fòrum està integrat per professionals de diferents àmbits, com professors, pensadors, comunicadors i emprenedors amb una visió plural del món i del seu futur.

Pensament i Estratègia és un espai de reflexió i producció de coneixements, la tasca del qual es traduirà en promoure estudis i informes i en organitzar conferències i jornades amb l’objectiu de vincular els debats que provoca la lluita per la sobirania de Catalunya amb els grans debats sobre el futur de la democràcia, el benestar i el lliure pensament. La missió d’aquest fòrum és, per tant, generar pensament estratègic per aconseguir la plena sobirana de Catalunya en forma de República independent.

La direcció del think tank Pensament i Estratègia serà a càrrec de l’historiador i professor Agustí Colomines i amb una secretaria tècnica en mans de l’historiador i productor audiovisual Ricard Domingo.

MÉS NOTÍCIES

[VÍDEO] L’Assemblea de Representants aprova el Reglament General i de Funcionament del Consell per la República
[Fotogaleria] Acte de signatura de les Cartes de Compromís
Resum en imatges de la Diada 2022
Comunicat del Consell amb motiu de l’èxit de la manifestació d’aquesta Diada Nacional 2022