El Govern del Consell posa en marxa iRe/Pública

FES CóRRER LA VEU

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

PREPAREM-NOS!

RECUPEREM LA INICIATIVA!

PREPAREM-NOS!

Cal disputar el poder!
Descarrega't el document
Un think tank d'estudis i coneixement

La generació d’estudis i de coneixement és cabdal per a l’acció del Consell com a mínim en dos sentits. És per això que el Pla de Govern del Consell, presentat davant de l’Assemblea de Representants del proppassat dissabte, inclou un Àmbit específic d’Estudis i Coneixement. D’una banda, per tal de dotar d’una fonamentació intel·lectualment robusta de les tesis bàsiques del projecte independentista, que permeti enfortir la seva legitimitat. De l’altra, per tal de disposar de dades més complexes i precises, d’informació actualitzada i del coneixement que calen perquè l’estratègia política del moviment independentista i la presa de decisions es duguin a terme amb una perspectiva la més científica possible.

Per aquest motiu, el Govern del Consell posa en marxa iRe/Pública, un think tank (fàbrica d’idees), un fòrum plural que dialoga, delibera i proposa debats i estratègies a llarg termini. Aquest fòrum està integrat per professionals de diferents àmbits, com professors, pensadors, comunicadors i emprenedors amb una visió plural del món i del seu futur.

iRe/Pública és un espai de reflexió i producció de coneixements, la tasca del qual es traduirà en promoure estudis i informes i en organitzar conferències i jornades amb l’objectiu de vincular els debats que provoca la lluita per la sobirania de Catalunya amb els grans debats sobre el futur de la democràcia, el benestar i el lliure pensament. La missió d’aquest fòrum és, per tant, generar pensament estratègic per aconseguir la plena sobirana de Catalunya en forma de República independent.

La direcció del think tank iRe/Pública serà a càrrec de l’historiador i professor Agustí Colomines i amb una secretaria tècnica en mans de l’historiador i productor audiovisual Ricard Domingo.

MÉS NOTÍCIES

El Consell alerta del risc que l’acord de l’OTAN amb Suècia i Finlàndia impliqui sacrificar els drets humans del poble kurd
El Consell treballarà amb les institucions escoceses a favor de la celebració del referèndum d’autodeterminació d’Escòcia
El Consell per la República insta a aturar la repressió a l’Equador
El Govern del Consell suspèn les dates previstes per la celebració de la consulta dels JJOO d’Hivern