El conseller Lluís Puig és un ciutadà lliure a tota Europa menys a l’Estat espanyol

FES CóRRER LA VEU

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

PREPAREM-NOS!

RECUPEREM LA INICIATIVA!

PREPAREM-NOS!

Cal disputar el poder!
Descarrega't el document

Nova clatellada a l’Estat: la justícia belga denega l’extradició del conseller Lluís Puig i tomba l’euroordre espanyola. La lluita des de l’exili torna a demostrar que estem davant una persecució política contra l’independentisme que no se sosté més enllà dels Pirineus.

A més, la Fiscalia belga ha decidit no recórrer i, per tant, la sentència és ferma. Per tant, ens trobem davant d’un èxit rotund que confirma l’estratègia traçada a l’exterior i representa un dur cop a les aspiracions de l’Estat per acabar amb l’independentisme i el seu anhel legítim de llibertat!

Però encara hi ha més: el Tribunal d’Apel·lació de Brussel·les argumenta que el Tribunal Suprem espanyol no és competent en el cas de Lluís Puig i que, a sobre, hi ha “risc de vulneració de la presumpció d’innocència” per declaracions de jutges, fiscals i autoritats espanyoles. Tot un mastegot a “l’Estat de dret” espanyol.

El Consell per la República celebra aquesta decisió i felicita el conseller i el seu equip jurídic. A més, aquesta decisió té un impacte directe amb el futur suplicatori dels eurodiputats catalans independentistes també exiliats. El refús a l’euroordre confirma de nou la importància de la tasca a l’exili del Consell.

Seguirem lluitant incansables fins a la llibertat i l’assoliment de la República catalana.

MÉS NOTÍCIES

El President Puigdemont assegura que no busca l’indult anticipat perquè “no aporta cap solució al conflicte”
Publicades les candidatures presentades a les eleccions de l’Assemblea de Representants
Finalitzat el termini per presentar candidatures
Roda de Premsa del president Puigdemont a l’Alguer