El conseller Lluís Puig és un ciutadà lliure a tota Europa menys a l’Estat espanyol

FES CóRRER LA VEU

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

PREPAREM-NOS!

RECUPEREM LA INICIATIVA!

PREPAREM-NOS!

Cal disputar el poder!
Descarrega't el document

Nova clatellada a l’Estat: la justícia belga denega l’extradició del conseller Lluís Puig i tomba l’euroordre espanyola. La lluita des de l’exili torna a demostrar que estem davant una persecució política contra l’independentisme que no se sosté més enllà dels Pirineus.

A més, la Fiscalia belga ha decidit no recórrer i, per tant, la sentència és ferma. Per tant, ens trobem davant d’un èxit rotund que confirma l’estratègia traçada a l’exterior i representa un dur cop a les aspiracions de l’Estat per acabar amb l’independentisme i el seu anhel legítim de llibertat!

Però encara hi ha més: el Tribunal d’Apel·lació de Brussel·les argumenta que el Tribunal Suprem espanyol no és competent en el cas de Lluís Puig i que, a sobre, hi ha “risc de vulneració de la presumpció d’innocència” per declaracions de jutges, fiscals i autoritats espanyoles. Tot un mastegot a “l’Estat de dret” espanyol.

El Consell per la República celebra aquesta decisió i felicita el conseller i el seu equip jurídic. A més, aquesta decisió té un impacte directe amb el futur suplicatori dels eurodiputats catalans independentistes també exiliats. El refús a l’euroordre confirma de nou la importància de la tasca a l’exili del Consell.

Seguirem lluitant incansables fins a la llibertat i l’assoliment de la República catalana.

MÉS NOTÍCIES

Els Consells Locals impulsen mocions contra el #CatalanGate als consistoris del Principat
El Govern del Consell posa en marxa iRe/Pública
El Govern presenta el seu Pla al Ple de l’Assemblea de Representants
Comunicat del Consell en defensa de la llengua catalana, davant de l’ordre d’execució de la sentència del 25 % per part del TSJC