El Consell

Què és el Consell?

Estructura institucional

El Consell en 12 idees

El Consell en 12 idees

Membres del Consell de Govern

Actualment, el Consell de Govern està format per:

Carles Puigdemont i Casamajó

President del Consell per la República Catalana.
130è President de la Generalitat de Catalunya a l’exili.

Antoni Comín i Oliveres

Vice-president del Consell per la República Catalana. Diputat del Parlament de Catalunya per Esquerra Republicana. Conseller de Salut de la Generalitat durant la XI Legislatura.

Clara Ponsatí i Obiols

Catedràtica d'Economia a la Universitat de St Andrews, Escòcia. Consellera d'Educació de la Generalitat durant la XI Legislatura.

Lluís Puig i Gordi

Director del Programa per al Desenvolupament de Projectes Culturals d'Àmbit Internacional del Departament de Cultura. Conseller de Cultura de la Generalitat durant la XI Legislatura.

Antoni Castellà i Clavé

Portaveu Polític de Demòcrates de Catalunya i diputat al parlament.

Elisenda Paluzie i Hernández

Professora titular d'Economia, Universitat de Barcelona i Presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana.

Guillem Fuster i Usas

Tècnic en projectes lingüístics de la Plataforma per la Llengua. Coordinador de l'organització política Poble Lliure.

Isaac Peraire i Soler

Sociòleg. Va ser alcalde de Prats de Lluçanès. Actualment és Vicesecretari General de Coordinació Interna, Territori i Organització d'Esquerra Republicana.

Neus Torbisco-Casals

Doctora en Dret per la UPF, actualment Senior Research Fellow al Albert Hirschman Centre on Democracy del Graduate Institute (Ginebra) i Professora Catedràtica a la Geneva Academy of International Humanitarian Law and Human Rights.

Marta Sibina i Camps

Fundadora de la revista Cafèambllet. Entre 2016 i 2018, Diputada al Congreso de Podemos-Catalunya en Comú i actualment és membre de l’organització política “Som Alternativa”.

Carme Garcia i Suàrez

Directora General de Memòria Democràtica al Govern de la Generalitat de Catalunya (gener 2016 al gener 2019). Diputada a les Corts Espanyoles per ICV durant els anys 2004/2007 i regidora d’ICV a Sabadell entre els anys 2007/2011 i 2011/2014. Membre durant dos anys del Secretariat Nacional de l’ANC.

Toni Morral Berenguer

Fundador d’ICV i alcalde de Cerdanyola del Vallès entre el 2003-2009. Secretari de l’ANC en el període de Carme Forcadell. En l’actualitat és diputat de JxCat i Secretari General de la Crida Nacional per la República, membre de l’Associació Acord d’Esquerres per la República Catalana i forma part del col·lectiu d’independentistes de CCOO.

Aurora Madaula i Giménez

Doctora en història contemporània per la Universitat de Barcelona (2017). Actualment és diputada de la XII legislatura al Parlament de Catalunya al Grup Parlamentari de JxCat i membre del col·lectiu Acció per la República.

Lluís Llach

Cantautor, activista, diputat del Parlament de Catalunya de la XI legislatura i va ser el president de la Comissió d'Estudis del Procés Constituent

Valors

Reglament fundacional