El Consell dona suport a la vaga del 23-M per defensar el català

FES CóRRER LA VEU

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en telegram

PREPAREM-NOS!

RECUPEREM LA INICIATIVA!

PREPAREM-NOS!

Cal disputar el poder!
Descarrega't el document

El Consell per la República s’adhereix a la vaga del pròxim 23 de març convocada per la majoria de sindicats d’ensenyament i d’estudiants del país en defensa de la llengua i l’Escola Catalana.

El Consell considera aquestes demandes que fa la comunitat educativa van més enllà d’unes reivindicacions concretes del sector i que transcendeixen el seu àmbit, esdevenint tot un tema de país. El Consell, doncs, creu prioritari i de cabdal importància la defensa de la institució que és l’Escola Catalana, que entén el català com a llengua vehicular, de cohesió i d’integració a través del seu model d’immersió lingüística que ha estat reconegut internacionalment i, fins i tot, ha servit de model en altres societats bilingües.

Així doncs, el Consell, com a institució republicana, davant dels atacs perpetrats per l’Estat espanyol, que no atura la seva repressió amb sentències com la del 25%, dona suport a aquesta vaga, entenent-la com una mobilització de país. També engresca el conjunt de la ciutadania a mobilitzar-se el propvinent 23 de març no només per evidenciar el suport al conjunt de la comunitat educativa, sinó també en defensa de la nostra llengua i cultura, és a dir, en defensa de la nostra nació.

MÉS NOTÍCIES

[VÍDEO] L’Assemblea de Representants aprova el Reglament General i de Funcionament del Consell per la República
[Fotogaleria] Acte de signatura de les Cartes de Compromís
Resum en imatges de la Diada 2022
Comunicat del Consell amb motiu de l’èxit de la manifestació d’aquesta Diada Nacional 2022