El Consell dona suport a la vaga del 23-M per defensar el català

FES CóRRER LA VEU

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

PREPAREM-NOS!

RECUPEREM LA INICIATIVA!

PREPAREM-NOS!

Cal disputar el poder!
Descarrega't el document

El Consell per la República s’adhereix a la vaga del pròxim 23 de març convocada per la majoria de sindicats d’ensenyament i d’estudiants del país en defensa de la llengua i l’Escola Catalana.

El Consell considera aquestes demandes que fa la comunitat educativa van més enllà d’unes reivindicacions concretes del sector i que transcendeixen el seu àmbit, esdevenint tot un tema de país. El Consell, doncs, creu prioritari i de cabdal importància la defensa de la institució que és l’Escola Catalana, que entén el català com a llengua vehicular, de cohesió i d’integració a través del seu model d’immersió lingüística que ha estat reconegut internacionalment i, fins i tot, ha servit de model en altres societats bilingües.

Així doncs, el Consell, com a institució republicana, davant dels atacs perpetrats per l’Estat espanyol, que no atura la seva repressió amb sentències com la del 25%, dona suport a aquesta vaga, entenent-la com una mobilització de país. També engresca el conjunt de la ciutadania a mobilitzar-se el propvinent 23 de març no només per evidenciar el suport al conjunt de la comunitat educativa, sinó també en defensa de la nostra llengua i cultura, és a dir, en defensa de la nostra nació.

MÉS NOTÍCIES

Els Consells Locals impulsen mocions contra el #CatalanGate als consistoris del Principat
El Govern del Consell posa en marxa iRe/Pública
El Govern presenta el seu Pla al Ple de l’Assemblea de Representants
Comunicat del Consell en defensa de la llengua catalana, davant de l’ordre d’execució de la sentència del 25 % per part del TSJC