El Consell convocarà tots els agents polítics, cívics i socials catalans per explicar el full de ruta del “Preparem-nos”

FES CóRRER LA VEU

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

PREPAREM-NOS!

RECUPEREM LA INICIATIVA!

PREPAREM-NOS!

Cal disputar el poder!
Descarrega't el document
Les reunions de treball bilaterals es faran després de les eleccions catalanes

El Consell per la República convocarà tots els agents polítics, cívics i socials d’arreu dels Països Catalans a reunions de treball bilaterals un cop passades les eleccions. Aquestes trobades serviran per explicar el full de ruta traçat al document “Preparem-nos” presentat durant l’Assemblea Fundacional de representants celebrada el passat 19 de desembre del 2020.

La convocatòria inclou totes les entitats, institucions, partits, associacions, sindicats, patronals, fundacions, associacions del tercer sector.

L’objectiu anirà més enllà de detallar el contingut del “Preparem-nos”, ja que també es convidarà a tots els assistents a adherir-s’hi de manera formal.

A conseqüència de la repressió espanyola i de la situació epidemiològica, les reunions de treball bilaterals es faran en línia i, més endavant, es detallaran les dates de cada una d’elles.

Què és el “Preparem-nos”?

“Preparem-nos” és la proposta estratègica del Consell al conjunt de l’independentisme per superar la situació d’impàs que es troba des d’una visió transversal i global i sense renunciar a cap via democràtica per assolir la República, inclosa la confrontació, assumint-ne els riscos. Així doncs, davant la desorientació general, el Consell proposa i detalla una estratègia de ruptura que garanteixin la legitimitat de la raó amb la força de la gent.

ENLLAÇ AL DOCUMENT “PREPAREM-NOS”

MÉS NOTÍCIES

El Consell posa a disposició de la comunitat educativa una defensa jurídica per blindar el català
El Consell condemna la decisió de la justícia britànica d’extradir l’activista Julian Assange
L’única via realista per salvar la nostra llengua és esdevenir un Estat Independent
L’Assemblea de Representants es constitueix a la Catalunya del Nord