Desconvocada la manifestació de demà diumenge

FES CóRRER LA VEU

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en telegram

PREPAREM-NOS!

RECUPEREM LA INICIATIVA!

PREPAREM-NOS!

Cal disputar el poder!
Descarrega't el document

Nova victòria des de l’exili

El president Carles Puigdemont va ser detingut el dijous un cop va aterrar a l’illa italiana de Sardenya. La detenció il·legal va fer que el Consell engegués a l’instant tota la maquinària jurídica i diplomàtica per tal que aquesta nova jugada de l’Estat espanyol, menyspreant el dret europeu i involucrant un tercer estat en la persecució a l’independentisme, se li girés en contra. I ho hem aconseguit: Carles Puigdemont és lliure i sense mesures cautelars.

Moltes gràcies!

Des del Consell, a més, volem fer valdre la ràpida resposta de la ciutadania, de la veloç coordinació feta des dels Consells Locals i la mobilització massiva dels nostres registrats.

Desconvocada la manifestació de diumenge

Ara, doncs, amb aquesta nova victòria des de l’exili al sarró, hem decidit que cal concentrar els esforços per a celebrar-la aquest pròxim 1-O. Per tant, queda desconvocada la manifestació prevista per demà diumenge i encoratgem a tothom a celebrar amb vehemència l’èxit assolit a l’Alguer, així com a reivindicar la independència, aquest 1-O.

Reforcem el Consell amb les eleccions a l’Assemblea de Representants

Un cop més, s’ha demostrat que la tasca duta a terme des del Consell a l’exterior, és a dir, la lluita jurídica, diplomàtica i política, són efectives de cara l’objectiu d’assolir la República. L’embat contra l’Estat des de fora les seves fronteres és efectiu i acumula moltes decepcions pels interessos de l’Estat repressor.

Davant de l’evidència que el Consell és, ara mateix, l’eina més efectiva per fer camí cap a la República, no podem deixar de reforçar-lo. Aquest 29, 30 i 31 d’octubre celebrem les eleccions a l’Assemblea de Representants, el nostre Parlament, i és molt important la implicació de tots plegats. El dia 4 d’octubre és tanca el termini per a presentar candidatures i tots els ciutadans registrats al Consell abans del 19 de setembre la poden presentar. T’animem a fer sentir la teva veu i que siguis candidat per la República!

Avui: missatge del president Puigdemont

Aquesta tarda, a més, el president Carles Puigdemont oferirà una roda de premsa des de l’Alguer on donarà més detalls sobre aquesta nova victòria a l’exili i on detallarà també els motius de traslladar la mobilització per a celebrar aquesta victòria, així com seguir reivindicant la independència, per aquest propvinent 1-O.

MÉS NOTÍCIES

[VÍDEO] L’Assemblea de Representants aprova el Reglament General i de Funcionament del Consell per la República
[Fotogaleria] Acte de signatura de les Cartes de Compromís
Resum en imatges de la Diada 2022
Comunicat del Consell amb motiu de l’èxit de la manifestació d’aquesta Diada Nacional 2022