Desconvocada la manifestació de demà diumenge

FES CóRRER LA VEU

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

PREPAREM-NOS!

RECUPEREM LA INICIATIVA!

PREPAREM-NOS!

Cal disputar el poder!
Descarrega't el document

Nova victòria des de l’exili

El president Carles Puigdemont va ser detingut el dijous un cop va aterrar a l’illa italiana de Sardenya. La detenció il·legal va fer que el Consell engegués a l’instant tota la maquinària jurídica i diplomàtica per tal que aquesta nova jugada de l’Estat espanyol, menyspreant el dret europeu i involucrant un tercer estat en la persecució a l’independentisme, se li girés en contra. I ho hem aconseguit: Carles Puigdemont és lliure i sense mesures cautelars.

Moltes gràcies!

Des del Consell, a més, volem fer valdre la ràpida resposta de la ciutadania, de la veloç coordinació feta des dels Consells Locals i la mobilització massiva dels nostres registrats.

Desconvocada la manifestació de diumenge

Ara, doncs, amb aquesta nova victòria des de l’exili al sarró, hem decidit que cal concentrar els esforços per a celebrar-la aquest pròxim 1-O. Per tant, queda desconvocada la manifestació prevista per demà diumenge i encoratgem a tothom a celebrar amb vehemència l’èxit assolit a l’Alguer, així com a reivindicar la independència, aquest 1-O.

Reforcem el Consell amb les eleccions a l’Assemblea de Representants

Un cop més, s’ha demostrat que la tasca duta a terme des del Consell a l’exterior, és a dir, la lluita jurídica, diplomàtica i política, són efectives de cara l’objectiu d’assolir la República. L’embat contra l’Estat des de fora les seves fronteres és efectiu i acumula moltes decepcions pels interessos de l’Estat repressor.

Davant de l’evidència que el Consell és, ara mateix, l’eina més efectiva per fer camí cap a la República, no podem deixar de reforçar-lo. Aquest 29, 30 i 31 d’octubre celebrem les eleccions a l’Assemblea de Representants, el nostre Parlament, i és molt important la implicació de tots plegats. El dia 4 d’octubre és tanca el termini per a presentar candidatures i tots els ciutadans registrats al Consell abans del 19 de setembre la poden presentar. T’animem a fer sentir la teva veu i que siguis candidat per la República!

Avui: missatge del president Puigdemont

Aquesta tarda, a més, el president Carles Puigdemont oferirà una roda de premsa des de l’Alguer on donarà més detalls sobre aquesta nova victòria a l’exili i on detallarà també els motius de traslladar la mobilització per a celebrar aquesta victòria, així com seguir reivindicant la independència, per aquest propvinent 1-O.

MÉS NOTÍCIES

Els Consells Locals impulsen mocions contra el #CatalanGate als consistoris del Principat
El Govern del Consell posa en marxa iRe/Pública
El Govern presenta el seu Pla al Ple de l’Assemblea de Representants
Comunicat del Consell en defensa de la llengua catalana, davant de l’ordre d’execució de la sentència del 25 % per part del TSJC