Comunicat del Consell per la República sobre la decisió de la Junta Electoral Provincial

FES CóRRER LA VEU

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

PREPAREM-NOS!

RECUPEREM LA INICIATIVA!

PREPAREM-NOS!

Cal disputar el poder!
Descarrega't el document

La Junta Electoral Provincial ha prohibit fer actes en favor dels presos polítics, exiliats i represaliats per l’Estat espanyol durant la campanya electoral.

Davant aquest nou atac a la llibertat d’expressió i llibertat política, el Consell per la República insta a desobeir aquesta injusta decisió.

Així doncs, donem suport a les concentracions convocades per l’ANC, cridem a reforçar-les! Convidem a tothom a celebrar aquestes trobades dilluns 1 i 8 de febrer, a les 20h complint amb les mesures contra la Covid-19.

A més, des del Consell posem de manifest que una institució jurídica espanyola com la JEP reconeix que a Espanya hi ha presos polítics i exiliats, ja que així és com s’hi refereix la resolució judicial.

No permetrem que tornin a vulnerar els drets dels catalans i instem a la població a exercir-los. Sense drets humans no hi ha democràcia i reivindicar la seva protecció no és fer política partidista, sinó exigir a l’estat el compliment de les seves obligacions jurídiques.

MÉS NOTÍCIES

El Consell alerta del risc que l’acord de l’OTAN amb Suècia i Finlàndia impliqui sacrificar els drets humans del poble kurd
El Consell treballarà amb les institucions escoceses a favor de la celebració del referèndum d’autodeterminació d’Escòcia
El Consell per la República insta a aturar la repressió a l’Equador
El Govern del Consell suspèn les dates previstes per la celebració de la consulta dels JJOO d’Hivern