FOTO-COMUNICAT-1920x1110

Comunicat del Consell per la República amb motiu de la situació excepcional de la pandèmia del Coronavirus

Davant la situació d’excepcionalitat sanitària i social que la propagació del virus COVID-19 està creant a tot el món i, en especial, al nostre país, el Consell de Govern del Consell per la República fa les següents consideracions:

  • Celebrem que el Govern de la Generalitat hagi actuat amb sentit d’Estat anunciant el confinament de Catalunya per evitar més contagis i l’expansió del virus. Constatem que cada vegada que hem actuat amb sentit d’Estat i posant per davant els interessos de la ciutadania el país avança.
  • Exigim al Govern de l’estat espanyol que actuï amb responsabilitat i col·labori amb el Govern de la Generalitat a fer efectiu el confinament acordat pel nostre Govern.
  • Recomanem a la població que segueixi les indicacions dels diferents departaments del Govern de la Generalitat i que com a norma general de seguretat, tot aquell que ho pugui fer, es quedi a casa, per responsabilitat social i col·lectiva. #JoEmQuedoACasa #CuidemNos
  • Exigim que els empresaris exerceixin la seva responsabilitat social facilitant el teletreball o la feina a distància en els casos que sigui possible. De la mateixa manera, exigim que respectin els drets de tots i cadascun dels treballadors, complint al màxim amb la legalitat vigent i els recursos que s’estan posant al seu abast, per evitar acomiadaments improcedents aprofitant la situació de crisi.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email