Comunicat del Consell per la República amb motiu de la situació excepcional de la pandèmia del Coronavirus

FES CóRRER LA VEU

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

PREPAREM-NOS!

RECUPEREM LA INICIATIVA!

PREPAREM-NOS!

Cal disputar el poder!
Descarrega't el document

Davant la situació d’excepcionalitat sanitària i social que la propagació del virus COVID-19 està creant a tot el món i, en especial, al nostre país, el Consell de Govern del Consell per la República fa les següents consideracions:

  • Celebrem que el Govern de la Generalitat hagi actuat amb sentit d’Estat anunciant el confinament de Catalunya per evitar més contagis i l’expansió del virus. Constatem que cada vegada que hem actuat amb sentit d’Estat i posant per davant els interessos de la ciutadania el país avança.
  • Exigim al Govern de l’estat espanyol que actuï amb responsabilitat i col·labori amb el Govern de la Generalitat a fer efectiu el confinament acordat pel nostre Govern.
  • Recomanem a la població que segueixi les indicacions dels diferents departaments del Govern de la Generalitat i que com a norma general de seguretat, tot aquell que ho pugui fer, es quedi a casa, per responsabilitat social i col·lectiva. #JoEmQuedoACasa #CuidemNos
  • Exigim que els empresaris exerceixin la seva responsabilitat social facilitant el teletreball o la feina a distància en els casos que sigui possible. De la mateixa manera, exigim que respectin els drets de tots i cadascun dels treballadors, complint al màxim amb la legalitat vigent i els recursos que s’estan posant al seu abast, per evitar acomiadaments improcedents aprofitant la situació de crisi.

MÉS NOTÍCIES

El Consell posa a disposició de la comunitat educativa una defensa jurídica per blindar el català
El Consell condemna la decisió de la justícia britànica d’extradir l’activista Julian Assange
L’única via realista per salvar la nostra llengua és esdevenir un Estat Independent
L’Assemblea de Representants es constitueix a la Catalunya del Nord