Amb els teus impostos fes República Catalana

FES CóRRER LA VEU

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

PREPAREM-NOS!

RECUPEREM LA INICIATIVA!

PREPAREM-NOS!

Cal disputar el poder!
Descarrega't el document
#ProuMonarquia

Tot just avui fa un mes que es pot tramitar la declaració de la renda a la hisenda espanyola. Des del Consell per la República tornem a iniciar la campanya #ProuMonarquia, una acció que s’emmarca en la línia traçada al document #PreparemNos que explora els camins de la desobediència civil i la lluita no-violenta com a eines útils per assolir la independència.

Així doncs, recordem als ciutadans d’arreu dels Països Catalans quin cost té per contribuent sostenir la repressió de l’Estat, és a dir, sufragar la Casa Real, el poder judicial i les forces d’ocupació.

Aquestes tres institucions repressores tenen un cost per contribuent a l’any d’uns 300 euros. Amb la campanya #ProuMonarquia, fem una crida a la desobediència i us expliquem detalladament al web www.proumonarquia.cat com poder fer l’objecció fiscal a les nostres declaracions de la renda.

A més, des del Consell també publiquem un vídeo tutorial amb l’actor i activista Toni Albà explicant amb detall els passos a seguir per a poder modificar l’esborrany de la declaració i incloure-hi l’objecció fiscal.

També publiquem un vídeo a un dels històrics objectors que hi ha als Països Catalans, el professor i pacifista Josep Manel Fontdevila, amb una entrevista sobre la desobediència civil i la seva experiència després de fer durant més de 30 anys objecció fiscal.

A més, demà 6 de maig a les 19h la consellera Aurora Madaula oferirà una xerrada en línia per a tots aquells que tinguin dubtes sobre l’acció #ProuMonarquia i serà acompanyada per a dues advocades que també respondran els dubtes dels ciutadans que vulguin fer objecció fiscal.

MÉS NOTÍCIES

El Consell posa a disposició de la comunitat educativa una defensa jurídica per blindar el català
El Consell condemna la decisió de la justícia britànica d’extradir l’activista Julian Assange
L’única via realista per salvar la nostra llengua és esdevenir un Estat Independent
L’Assemblea de Representants es constitueix a la Catalunya del Nord