Amb els teus impostos fes República Catalana

FES CóRRER LA VEU

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

PREPAREM-NOS!

RECUPEREM LA INICIATIVA!

PREPAREM-NOS!

Cal disputar el poder!
Descarrega't el document
#ProuMonarquia

Tot just avui fa un mes que es pot tramitar la declaració de la renda a la hisenda espanyola. Des del Consell per la República tornem a iniciar la campanya #ProuMonarquia, una acció que s’emmarca en la línia traçada al document #PreparemNos que explora els camins de la desobediència civil i la lluita no-violenta com a eines útils per assolir la independència.

Així doncs, recordem als ciutadans d’arreu dels Països Catalans quin cost té per contribuent sostenir la repressió de l’Estat, és a dir, sufragar la Casa Real, el poder judicial i les forces d’ocupació.

Aquestes tres institucions repressores tenen un cost per contribuent a l’any d’uns 300 euros. Amb la campanya #ProuMonarquia, fem una crida a la desobediència i us expliquem detalladament al web www.proumonarquia.cat com poder fer l’objecció fiscal a les nostres declaracions de la renda.

A més, des del Consell també publiquem un vídeo tutorial amb l’actor i activista Toni Albà explicant amb detall els passos a seguir per a poder modificar l’esborrany de la declaració i incloure-hi l’objecció fiscal.

També publiquem un vídeo a un dels històrics objectors que hi ha als Països Catalans, el professor i pacifista Josep Manel Fontdevila, amb una entrevista sobre la desobediència civil i la seva experiència després de fer durant més de 30 anys objecció fiscal.

A més, demà 6 de maig a les 19h la consellera Aurora Madaula oferirà una xerrada en línia per a tots aquells que tinguin dubtes sobre l’acció #ProuMonarquia i serà acompanyada per a dues advocades que també respondran els dubtes dels ciutadans que vulguin fer objecció fiscal.

MÉS NOTÍCIES

El Consell alerta del risc que l’acord de l’OTAN amb Suècia i Finlàndia impliqui sacrificar els drets humans del poble kurd
El Consell treballarà amb les institucions escoceses a favor de la celebració del referèndum d’autodeterminació d’Escòcia
El Consell per la República insta a aturar la repressió a l’Equador
El Govern del Consell suspèn les dates previstes per la celebració de la consulta dels JJOO d’Hivern