8/M: Per una República feminista

FES CóRRER LA VEU

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en telegram

PREPAREM-NOS!

RECUPEREM LA INICIATIVA!

PREPAREM-NOS!

Cal disputar el poder!
Descarrega't el document
8-M República Feminista

#RepublicaFeminista

Quan catalanes i catalans parlem de República no només ho fem amb l’objectiu d’obtenir la plena llibertat nacional, sinó també per assolir altres reptes que només lliures podrem conquerir de manera absoluta, fora de les urpes d’un Estat repressor de conviccions profundament retrògrades.

Per la protecció de tots els drets socials i democràtics, per fer una societat millor i igualitària, és necessària més que mai la República. Perquè encara queda molt camí per recórrer, moltes injustícies endogàmiques a corregir i perquè la llosa del patriarcat és tan feixuga que només unes estructures d’Estat, eminentment feministes, podran erradicar. Per la igualtat plena i absoluta entre homes i dones.

I dels fets a les paraules: el reglament electoral de l’Assemblea de Representants del Consell, en el seu Article 29, especifica els Requisits d’Elecció on detalla que “a cada circumscripció són elegides les candidates més votades fins a cobrir la meitat dels representants corresponents. Un cop feta aquesta assignació de representació són elegits els candidats i les candidates amb més vots”.

Al Consell per la República treballem amb criteris de preferència per tal que la igualtat sigui una realitat. El Dia Internacional de les Dones us animem a sumar-vos a les mobilitzacions convocades.

MÉS NOTÍCIES

[VÍDEO] L’Assemblea de Representants aprova el Reglament General i de Funcionament del Consell per la República
[Fotogaleria] Acte de signatura de les Cartes de Compromís
Resum en imatges de la Diada 2022
Comunicat del Consell amb motiu de l’èxit de la manifestació d’aquesta Diada Nacional 2022