FOTO-COMUNICAT-1920x1110

Comunicat amb motiu de les euroordres contra els consellers Comín, Ponsatí i Puig

Des del Govern del Consell per la República i davant de l’activació de les noves Euroordres amb petició d’extradició per als Consellers a l’exili Toni Comín, Clara Ponsatí i Lluís Puig volem manifestar:

  • El nostre total suport als Consellers i membres del Govern del Consell per la República i ens posem a la seva total disposició.
  • Denunciar un cop més la politització de la justícia espanyola que activa les euroordres en plena campanya electoral i després d’un debat televisat on el President en funcions, el senyor Pedro Sánchez va oferir com a promesa electoral la detenció del President Puigdemont. Els partits polítics espanyols apunten i la fiscalia i els jutges, disparen demostrant la vergonyosa falta de separació de poders de l’estat espanyol.
  • El Consell per la República és reconegut per l’Estat espanyol com la única institució republicana i davant la impossibilitat de dissoldre-la aplicant un 155 com van fer amb les nostres institucions del Govern de la Generalitat, opten per aplicar repressió selectiva ordenant l’extradició dels tres consellers que formen part del Govern del Consell per la república.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email