signal-2019-10-31-164153

Constituïda l’Assemblea de Càrrecs Electes de Catalunya

Complint amb el mandat del l’1 d’octubre, amb l’objectiu de construir la República Catalana i a instàncies del Consell, més de 1900 càrrecs electes del país han constituït l’Assemblea, en què es varen aprovar per unanimitat el posicionament polític i compromisos següents:

Compromís 1. Encarregar a una comissió gestora que treballi la forma d’articulació de l’assemblea a partir d’avui. Que en treballi l’organització, les formes de participació, de prendre decisions. En definitiva, que n’elabori una proposta de GOVERNANÇA, que es posarà a debat i aprovació a la propera Assemblea.
Us proposem que el grup motor provisional esdevingui comissió gestora fins a la propera assemblea, i que estigui format per membres de diferents sensibilitats polítiques i territoris: Aurora Madaula, Toni Morral, Maties Serracant, Josep Maria Cervera, Marc Solsona, Jordi Gaseni, Ferran Bel, Marc Sanglas, Isaac Peraire, Dolors Sabater, Marta Madrenas, Toni Comín, Cristina Mundet, Laia Estrada.

Compromís 2. Ens comprometem a defensar els drets civils, socials i polítics de la ciutadania a la que representem. Ens comprometem també a estar al costat de les persones que pateixen la repressió.

Compromís 3. Ens comprometem a dur a terme l’acció #SPAINSITANDTALK a l’Estat espanyol. Així, cadascú de nosaltres ens posarem en contacte amb electes de les institucions municipals, autonòmiques i estatals de l’Estat, per carta, visitant o com es cregui oportú, per denunciar la repressió que viu la nostra ciutadania, per la regressió democràtica que viu l’estat i, sobretot, exposant que l’Estat al qual forma part ha de SEURE I PARLAR: #SpainSitandTalk. Aquesta acció es pot estendre als municipis als quals estem agermanats, i també a l’àmbit internacional.

Pots tornar a veure la primera Assemblea en aquest enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=zKfLmiDLZxo

Share on facebook
Share on twitter
Share on email