ampliacio_consell

El Consell per la República Catalana amplia el seu Consell de Govern

El Consell per la República Catalana ha incorporat els següents quatre nous membres al seu Consell de Govern:

Carme Garcia 

Directora General de Memòria Democràtica al Govern de la Generalitat de Catalunya (gener 2016 al gener 2019). Diputada a les Corts Espanyoles per al grup d’ICV. Període 2004/2007. Regidora i portaveu del grup d’ICV a l’Ajuntament de Sabadell, a l’oposició. Període 2007/2011 2011/2014. Membre durant dos anys del Secretariat Nacional de l’ANC.

Aurora Madaula 

Doctora en història contemporània per la Universitat de Barcelona (2017), amb la tesi “Forging nation from exile: International recognition, political alignment and ideological constraints in Basque nationalisms (1956-1977)”. Actualment és diputada de la XII legislatura al Parlament de Catalunya al Grup Parlamentari de Junts per Catalunya i membre del col·lectiu Acció per la República.

Toni Morral

Fundador d’Iniciativa per Catalunya on impulsa el sector independentista d’IC. És elegit alcalde de Cerdanyola del Vallès amb ICV 2003-2009. Elegit secretari de l’ANC en el període de Carme Forcadell com a Presidenta. En l’actualitat és diputat de Junts per Catalunya i Secretari General de la Crida Nacional per la República, membre de l’Associació Acord d’Esquerres per la República Catalana i forma part del col·lectiu d’independentistes de CCOO.

Marta Sibina

Activista en defensa de la sanitat pública i fundadora de la revista Cafèambllet. Entre 2016 i 2018, Diputada al Congreso les legislatures XI i XII al Grup Parlamentari de Podemos-Catalunya en Comú.Es membre de l’organització política “Som Alternativa”, que a les darreres eleccions generals es va presentar conjuntament amb Poble Lliure per la llista del Front Republicà.

Amb aquestes incorporacions, el Consell per la República Catalana fa un pas més en la seva voluntat d’ampliar la seva transversalitat ideològica.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email